Зефір агрус апельсин простий рецепт.
Інгредієнти
В діжу міксера:
400гр пюре (з цукром і пектином)
35 гр білка
В сотейник:
140гр води
10гр агару силою 900
280гр цукру
Окремо: 1/3 ч. л. цедри апельсина
Зефір агрус апельсин покроковий рецепт
1. Агрус помити і пробити блендером. Не протирати. Цукор 200 гр змішати з пектином 5 гр. У сотейник або на велику плоску сковороду помістити 230 гр пюре агрусу і довести майже до кипіння. Всипати цукор з пектином і прокип’ятити постійно помішуючи, 2 хвилини. Додати 1/3 ч. л. лимонної кислоти. Остудити до кімнатної температуры.
2. В діжу міксера пюре помістити і білок. Збити до стійких піків. У сотейнику з’єднати цукор, воду, агар-агар і зварити сироп до 110 градусів або 5 хвилин з моменту закипания.
3. З’єднати сироп зі збитим пюре. Після збивати на максимальній швидкості до чітких рельєфів і загустіння маси. Вимкнути, додати цедру і перемішати лопаткою.
Перекласти в кондитерський мішок з насадкой.
Перекласти в кондитерський мішок з насадкой.
4. Відсадити половинки. Через 24 години присипати цукровою пудрою, зібрати половинки. Зберігати в герметичному контейнері 5-7 дней.
Відео рецепт 👇