Неймовірні зефірні сендвічі з м’ятою і манго рецепт простий.
Інгредієнти
🥧 Почнемо з пісочного печива:
180 г вершкового масла
120 г цукрової пудри
1 яйце (або 2 жовтки)
340 г борошна
1 ч л розпушувача
щіпка солі
⠀
🥭 Начинка:
100 г пюре манго
5 г пектину
30 г цукру
щіпка лимонної кислоти
⠀
🍏 Зефір:
160 мл води
11 г агар-агару 900
465 г цукру
⠀
250 г яблучного пюре
30 г свіжої м’яти
250 г цукру
⠀
2 білка яйця С1
Зефірні сендвічі з м’ятою і манго покроковий рецепт
1. 🥧 Почнемо з пісочного печива:
1. Масло зігрійте до температури 15-17С і збийте з цукром, сіллю дочиста. Додайте яйце і збийте до однорідності.
2. Просійте борошно з розпушувачем і сіллю.
3. Всипте борошняну суміш і швидко перемішайте до об’єднання, приберіть в холодильник на 30 хвилин.
4. Розкачайте до 5 мм і залиште на кілька годин для стабілізації.
5. Випікайте при температурі 180С приблизно 5-7 хвилин. Печиво повинне залишитися світлим — не перепекайте.
1. Масло зігрійте до температури 15-17С і збийте з цукром, сіллю дочиста. Додайте яйце і збийте до однорідності.
2. Просійте борошно з розпушувачем і сіллю.
3. Всипте борошняну суміш і швидко перемішайте до об’єднання, приберіть в холодильник на 30 хвилин.
4. Розкачайте до 5 мм і залиште на кілька годин для стабілізації.
5. Випікайте при температурі 180С приблизно 5-7 хвилин. Печиво повинне залишитися світлим — не перепекайте.
2. 🥭 Начинка:
1. Прогрійте пюре до 40-50С. Змішайте цукор з пектином і всипте, помішуючи.
2. Уваривайте на середньому вогні до закипання і потім ще 1 хвилину. В кінці додайте лимонну кислоту.
3. Остудіть до кімнатної температури, перекладіть в мішок і приберіть в холодильник.
1. Прогрійте пюре до 40-50С. Змішайте цукор з пектином і всипте, помішуючи.
2. Уваривайте на середньому вогні до закипання і потім ще 1 хвилину. В кінці додайте лимонну кислоту.
3. Остудіть до кімнатної температури, перекладіть в мішок і приберіть в холодильник.
3. 🍏 Зефір:
1. Запечіть яблука, подрібніть блендером, протріть через сито.
2. М’яту подрібніть і змішайте з пюре.
3. Додайте цукор з пектином, знову пробийте.
4. Змішайте воду з агаром, доведіть до кипіння (але не кип’ятіть), всипте цукор, добре перемішайте. Залиште на середньо-високому вогні.
5. Доведіть сироп до 109С і зніміть з плити.
6. Влийте білок в пюре і збийте до максимально щільного стану.
7. Влийте сироп тонкою цівкою при постійному вибиванні. Після того, як збили, вимкніть миксер.
1. Запечіть яблука, подрібніть блендером, протріть через сито.
2. М’яту подрібніть і змішайте з пюре.
3. Додайте цукор з пектином, знову пробийте.
4. Змішайте воду з агаром, доведіть до кипіння (але не кип’ятіть), всипте цукор, добре перемішайте. Залиште на середньо-високому вогні.
5. Доведіть сироп до 109С і зніміть з плити.
6. Влийте білок в пюре і збийте до максимально щільного стану.
7. Влийте сироп тонкою цівкою при постійному вибиванні. Після того, як збили, вимкніть миксер.
Відео рецепт 👇