Американські тефтелі з сиром, рисом і томатним соком

Як приготувати смачні домашні Американські тефтелі з сиром, рисом і томатним соком в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Фарш 500 гр (у мене суміш свинини і курнного)
Сир твердий 170-200 гр
Томатний сік 500 мл
Яйце 1шт
Рис 3 ст. л
Часник 2 зубчики
Цибулю 2шт
Цукор 1 ст. л
Пучок зелені
Перець, сіль, паприка, мускатний горіх за смаком

Американські тефтелі з сиром, рисом і томатним соком покроковий рецепт

1. Готуємо фарш. Змішуємо фарш, натертий сир (трохи ставляє), порізані зелень, цибулю (1 цибулину). Додаємо яйце і рис, зварений до напівготовності. Добре перемішуємо, щоб не було грудок сыра.

2. Готуємо соус. Пасеруємо цибулю(1луковицу) до золотистого кольору, додаємо томатний сік, солимо (якщо сік не солоний), додаємо приправи, цукор. Тушкуємо близько 8 хвилин. Вимикаємо вогонь і додаємо рубаний часник. Дно форми змащуємо зростання. маслом, формуємо тефтелі і викладаємо в форму.

3. Що б фарш не прилипав до рук, змочіть з холодною водою. Заливаємо соусом. Випікаємо при темп. 180-200 гр 30-35 хвилин. Дістаємо форму і посипаємо тефтелі залишилися сыром.

4. Випікаємо ще 10 хвилин. Подавати з будь-яким гарниром.