Як зробити Англійські булочки сконы гарбузове як в старбакс простий рецепт. Дуже ніжні, яскраві, ароматні і швидкі 👌 Про гарбузове пюре розповім далі, як готую. Можна запікати гарбуз або відварити. З баночок з дитячим харчуванням не люблю, воно водянисте і більше захочеться додати борошна, але чим її більше, тим щільніше вийдуть вироби, тому краще готувати пюре самостійно.
Інгредієнти
Гарбузове пюре (густе і холодне!) 160 р
Борошно 260 г + ще трохи (50-70 г) для формування
Цукор 100 р
середнє Яйце 1 шт
Молоко 3 стл
Олія оливкова (можна соняшникова без запаху) 6стл
Спеції (кориця, імбир, мускатний горіх, гвоздика)1,5 чл
Розпушувач 10 р
Сіль щіпка
Глазур
Цукрова пудра 100 г
Молоко 1,5 стл (може знадобитися менше або більше, залежить від консистенції, яку хочете отримати)
Спеції (кориця, імбир, мускатний горіх, гвоздика) 1/3чл
Англійські булочки сконы гарбузове як в старбакс покроковий рецепт
1. Збити яйце з цукром , додати гарбузове пюре, молоко, масло , збити Додати сухі інгредієнти, Все добре вимісити. На припыленной борошном поверхні сформувати шарик.
2. Покласти тісто на пергамент, розкачати коло діаметром 24-26 див. Розрізати на 12-16 секторів. Трохи розтягнути один від одного. Ніж присипати борошном або змастити маслом, щоб було легше різати липке тесто.
3. Випікаємо при 180 ° С 20-25 хвилин. Можна злегка остиглі промазати глазур’ю, в залишки глазурі додати спеції і зверху білої глазурі хаотично намалювати пряної глазурью.
4. Остиглі сконы зберігайте в зав’язаному пакеті або закритій банці, так вони довше залишатимуться мягкими.