Глазур для ескімо тістечок

Глазур для ескімо тістечок простий рецепт. Для покриття тістечко Картопля (або інший десерт) повинні бути заморожені, це важливо⚠️Щоб глазур моментально застигла і тим самим Шоколад затемперировался.

Інгредієнти

200 гр шоколад темний (будь-якої марки, у мене шоковик)
10 гр рослинного масла без запаху

Глазур для ескімо тістечок покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити до 50 градусів, додати рослинне масло – перемішати – використовувати сразу.

2. Зберігання: залишки глазурі можна зберігати в холодильнику до року, перед використанням подогреть.

3. Так можна змішувати з іншими залишками і отримувати більшу кількість массы.

Відео рецепт 👇