Як зробити смачну Баклажанну ікру м перцем, помідорами і часником рецепт простий.
Інгредієнти
Рецепт (в рецепті овочі середнього розміру)
Баклажани 4-5 шт
Перець солодкий 3 шт
Помідори 3 шт
Цибуля ріпчаста 1 шт
Часник за смаком (я дуже люблю часник і додаю 5-7 зубчиків)
Томатна паста 80 г
Оливкова олія 3 ст. л
Сіль 1/2 ч. л (без гірки)
Баклажанна ікра м перцем, помідорами і часником покроковий рецепт
1. Баклажани, перець, помідори і цибулю ріжемо невеликими кубиками. Часник потерти на дрібній тертці. Баклажани викладаємо на деко і запікаємо 10-15 хвилин при температурі 200°.
2. В цей час викладаємо на сковороду помідори, перець і цибулю. Тушкуємо 7-10 хвилин на повільному вогні з додаванням води. Викладаємо в глибоку сковороду (або каструлю) все овощи.
3. Додаємо томатну пасту, оливкова олія і сіль. Все перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо 45-55 хвилин. Тушкуємо на повільному вогні. Під час гасіння переодически помешиваем.