Басків ніжний кремовий чізкейк Сан-Себастьян

Як смачно зробити Басків ніжний кремовий чізкейк Сан Себастьян простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей іспанський десерт відомий на весь світ. Готую басків чізкейк з Сан-Себастьян Сьогодні у мене для вас рецепт дуже незвичайного ласощі родом з містечка Сан-Себастьян. З вигляду чізкейк виглядає не дуже апетитно, але це до тих пір, поки ви не спробуєте його на смак. Із-за того що чізкейк випікається при високій температурі, зверху він покривається чорної випаленої скоринкою. Але цього не варто лякатися – всередині десерт залишається дуже ніжним. Давайте готувати.

Інгредієнти

• Сирний сир 430 р
• Цукор 120 р
• Яйця 3 шт.
• Вершки 33% і вище 270 р
• Ванільний екстракт 1 ч. л.
• Борошно 20 г

Басків ніжний кремовий чізкейк Сан Себастьян покроковий рецепт

1. В глибоку ємність відправляю сирний сир з цукром і перетираю до однорідності. Додаю яйця і перемішуємо вінчиком. Потім додаю ванільний екстракт, борошно і знову перемішую. Вливаю жирні вершки і знову перемішую до однородности.

2. Готую форму для випічки. Я використовую кондитерське кільце без дна діаметром 16 см, тому оборачиваю його фольгою. Всередину форми викладаю кілька аркушів паперу для випічки. Переливаю масу у форму, трохи постукиваю і разномерно розподіляю ложкой.

3. Відправляю випікатися на 30-35 хвилин при 240°С. Після випікання даю чізкейк повністю охолонути. Можна прибрати на 3-4 години в холодильник, щоб він став більш щільний. Виймаю чізкейк з форми, знімаю папір для випічки. Він виходить ну дуууже ніжний, з повітряної кремовою текстурою. Подавати десерт краще з солодким соусом – у мене карамельний. А який ваш улюблений рецепт чізкейку?