Як смачно зробити Бефстроганов яловичини і грибами печерицями з вершками і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
800 г яловичого філе
200-300 г печериць
1 цибулина
300 мл вершків 20%
100 мл молока
Пучок петрушки
Сіль, чорний перець
Смачний цибулька:
1-2 головки червоної цибулі
Пучок петрушки
Кілька маринованих огірків (у мене корнішони)
150 мл розсолу-маринаду від огірків
Пюре для гарніру
Бефстроганов яловичини і грибами печерицями з вершками і цибулею покроковий рецепт
1. Нарізаємо вирізку, солимо, перчимо, смажимо на сковороді. Далі окремо обсмажуємо печериці, далі додаємо цибулю, обсмажуємо, викладаємо м’ясо, заливаємо молоком і вершками, тушкуємо 15 хвилин на вогні повільно під крышкой.
2. Смачний цибулька:
Тонко нарізати цибулю і огірки, порубати петрушку. Скласти все в піалу і залити розсолом, залишити на 10 минут.
Тонко нарізати цибулю і огірки, порубати петрушку. Скласти все в піалу і залити розсолом, залишити на 10 минут.
3. злегка Віджати від рідини і подавати з будь-яким запеченим, смаженим або тушкованим м’ясом (з котлетами).
Відео рецепт 👇