Бенто торти! Не очікувала такого ажіотажу!😳😃 Я тільки вчора завантажила відео з бенто-тортів на мій канал на Youtube, і там вже майже 10к переглядів і більше тисячі лайків! Зазвичай менше переглядів за цей же час. Так чому ж вас приваблюють ці крихітки?🤔 Нижче публікую рецепт з відео, він базовий, але смачний і легкий для мене. Як приготувати Бенто маленькі тортики рецепт простий, тренд тортів 2021 року.
Хто не знає, це мініатюрні тортики вагою 500 г, з малюнками і написами в корейському стилі, в таких милих одноразових коробочках. ⠀ Так у чому їх перевага перед великими тортами? Вигідно їх піч і продавати? ⠀ Я не знала до тих пір, поки все не порахувала, зважила, і скажу більше, поки не побачила сам бенто торт у коробці🙃
Виявилося, вони не тільки милі і красиві, але і з гарною маржею (націнка 100%) Ось кілька переваг: Бісквіт за один раз можна спекти на цілих шість тортів, начинки не складні, ідеально вирівнювати не треба, малюнки прості. А найголовніше, готувати не довго.
Хто не знає, це мініатюрні тортики вагою 500 г, з малюнками і написами в корейському стилі, в таких милих одноразових коробочках. ⠀ Так у чому їх перевага перед великими тортами? Вигідно їх піч і продавати? ⠀ Я не знала до тих пір, поки все не порахувала, зважила, і скажу більше, поки не побачила сам бенто торт у коробці🙃
Виявилося, вони не тільки милі і красиві, але і з гарною маржею (націнка 100%) Ось кілька переваг: Бісквіт за один раз можна спекти на цілих шість тортів, начинки не складні, ідеально вирівнювати не треба, малюнки прості. А найголовніше, готувати не довго.
Інгредієнти
(на 4 міні-торта 7 см в діаметрі):
Бісквіт
Яйця – 4 шт (210-215 р)
Цукор – 80 р
Борошно – 120 г
Розпушувач – 1 ч. л.
Масло вершкове – 30 г
Молоко – 30 р
Ванільний екстракт – 1 ч. л.
🍦 Крем в начинку:
Сир сирний вершковий – 200 г
Вершки від 33% – 60 р
Цукрова пудра – 50 г
Ягідне пюре за бажанням – 10-15 р
🍰 Крем на покриття і декор:
Сир сирний вершковий – 200 г
Масло вершкове – 70 р
Цукрова пудра – 50 г
Барвники харчові.
Бенто маленькі тортики покроковий рецепт
1. Бісквіт.
Збити білки, додаючи цукор, до середніх пік. Окремо перемішати жовтки, влити до білків і акуратно з’єднати. Всипати сухі, перемішати, додати розтоплене масло і тепле молоко. Також акуратно перемішуємо. Виливаємо на деко 30х40 см (застелити пергаментом), розрівняти і випікати при 160 ° С – 20-25 хв. Остудити на решітці і вирізати кола d=7 см.
Збити білки, додаючи цукор, до середніх пік. Окремо перемішати жовтки, влити до білків і акуратно з’єднати. Всипати сухі, перемішати, додати розтоплене масло і тепле молоко. Також акуратно перемішуємо. Виливаємо на деко 30х40 см (застелити пергаментом), розрівняти і випікати при 160 ° С – 20-25 хв. Остудити на решітці і вирізати кола d=7 см.
2. 🍦 Крем в начинку:
Все збити і додати ягідне пюре, перемішати лопаткой.
Все збити і додати ягідне пюре, перемішати лопаткой.
3. 🍰 Крем на покриття і декор:
Все збити. Розділити крем і підфарбувати за желанию.
Все збити. Розділити крем і підфарбувати за желанию.
4. Декоруємо за вкусу.