Бісквітні шоколадні млинці в духовці

Шоколадне хмарка ☁️ Воно таке ніжне і повітряне 😍 не уявляєте, як воно тане в роті 🤤 впевнена що ви його оціните , швидше пробувати 😋 Як зробити Бісквітні шоколадні млинці в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на всю порцію : 341/ 24.7/8.5/40.5

Потрібно для бісквіта :
1 яйце + 1 білок
Молоко 30 мл
М’який сир 0% -30г
Крохмаль тапіока/ кукурудзяний 20г
Какао 10г
Розпушувач -3 р
Щіпка солі
Підсолоджувач

Для соусу:
Молоко 1.8% – 125 мл
Крохмаль -5 гр
Молоко сухе знежирене – 15
Підсолоджувач
Ванілін-1 м

Бісквітні шоколадні млинці в духовці покроковий рецепт

1. Окремо від жовтка збити білки до міцних піків , інгредієнти, що залишилися, об’єднати між собою. Акуратно ввести білки в шоколадну масу і силіконової лопаткою повільно перемішати знизу вверх.
2. Переливаємо в силіконову форму (у мене кругла 17 см) і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр на 20 хв, так само його можна випікати на сковороді з двох сторін під кришкою, і 10 хв смажити на повільному вогні 😉
3. Для соусу :у сотейник влити холодне молоко, додати СОМ, крохмаль, ванілін , підсолоджувач, перемішати і поставити на повільний вогонь , варити до загустіння, постійно помішуючи (хв 5-6).
4. Розрізати наш бісквіт навпіл покрити соусом (можна додати банан, я додала м’якоть кокоса) і закрити другою половинкою, а тепер насолоджуйтесь 😌