Бісквітний рулет з джемом варенням простий рецепт без молочки і глютену. За 20 хв 👌 Дуже ніжний і смачний бісквітний рулет. Готується з простих продуктів і максимально просто.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 р
135/8/6/13
🔸Яйця С0 – 4 шт
🔸Борошно рисова – 40 р
🔸Розпушувач – 0.5 ч. л.
🔸Підсолоджувач
Начинка:
🔸Джем /варення (у мене без цукру) – 200 г
Бісквітний рулет з джемом варенням покроковий рецепт
1. Відокремити білки від жовтків і збити до стійких піків. *важливо, щоб посуд була чиста і суха, а при відокремленні білків не потрапила навіть крапля жовтка. До жовтків додати борошно, розпушувач і підсолоджувач. Якщо у вас солодке варення – можна бісквіт не підсолоджувати. Перемешать.
2. Тісто дуже густе, тому додати трохи збитого білка і ретельно розмішати. А тепер вводимо білки, що залишилися, і заважаємо поспішаючи лопаткою знизу вгору, щоб білки не осіли. Випікати бісквіт потрібно на силіконовим килимку або хорошому пергаменті. Розподілити тісто товщиною ~1.5 см.
3. Випікати при 180 градусах 10-12 хв. Дістати і згорнути разом з килимком. Коли трохи охолоне – розгорнути і зняти з килимка. Намазати джемом і скрутити в рулет. Загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на ніч. Вранці можна прикрасити за желанию.
Відео рецепт 👇