Як зробити Бомба какао з маршмеллоу рецепт простий 💣 Просто , швидко , а захвату море 🥰 Можна готувати без темперирование шоколаду? – так, але тільки з темного , всі маніпуляції з гарячою тарілкою проводимо також прямо в холодильнику. І зберігаємо бомбочки тоді теж тільки в холодильнику.
Інгредієнти
– силіконова форма діаметр 5 див.
– шоколад темний 120 грам (на 4 шт) і микрио 1 грам
– какао і маршмеллоу
Бомба какао з маршмеллоу покроковий рецепт
1. Шоколад розтоплюємо , охолоджуємо до температури 35 градусів , додаємо микрио. Перемішуємо і заливаємо у форму. Даємо постояти 3 хвилини до легкої кристалізації, ще раз проходимся по бортику (піднімаємо шоколад знизу у верхні частини сфери).
2. Перевертаємо (так кулі будуть рівніше по зрізу), охолоджуємо 20 хвилин холодильнике.
3. Кладемо какао і маршмеллоу, нагріваємо тарілку , одну сферу притуляємо , злегка подтаиваем і відразу притуляємо до іншої половинці. Зверху полила білим шоколадом (теж темперируем, якщо плануємо зберігати не в холодильнику), додаємо яскравого настрою у вигляді посипок 🎄
Відео рецепт 👇