Булгур з овочами та індичкою

Як смачно зробити Булгур з овочами та індичкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні будемо готувати дуже швидке, просте, з доступних інгредієнтів блюдо на кожен день. Всі ми з вами любимо! Булгур, обсмажені овочі, куряче м’ясо або індичка — це дуже смачно! ⠀
Булгур — це зерна пшениці, оброблені окропом або паром, висушені, потім подрібнені. Модна сьогодні і дуже цікава крупа. ⠀ Цей рецепт — відповідь на часто задається мені питання: «А що можна приготувати з булгуром?». Обов’язково приготуйте, не пошкодуєте!

Інгредієнти

Булгур — 1 мухинский склянку по ризику або 180 г;
Морква — 1 шт (120 г);
Цибуля ріпчаста — 1 шт;
Селера стеблової — 2 стебла;
Часник — 2 зубчики;
Філе грудки індички — 300 г;
Імбир мелений, сушений — 1/2 ч. л.;
Коріандр мелений — 1/2 ч. л.;
Куркума — 1 / 2 ч. л.;
Чорний перець — щіпка;
Сіль — від 1/2 ч. л., далі за смаком;
Бульйон овочевий або м’ясний — 2 склянки (пропорція з крупою 1/2);
Рослинна олія — 3-4 ст. л.

Булгур з овочами та індичкою покроковий рецепт

1. Моркву очистити, нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Цибулю очистити, нарізати дрібним кубиком. З стебла селери видалити жорсткі джгутики, нарізати кубиком. Філе індички нарізати шматочками довільної форми. ⠀

2. В сковороді на рослинній олії обсмажити цибулю, моркву, селеру, часник до м’якості та легкого рум’янцю (на 7 із 9). Потім додати спеції: коріандр, імбир, чорний перець, куркуму і сіль, перемішати і обсмажувати ще протягом хвилини. ⠀

3. Викласти філе індички, перемішати, обсмажити 3-4 хвилини. Всипати булгур, перемішати, обсмажити протягом хвилини в олії з овочами. ⠀ Влити бульйон, добре перемішати, збалансувати смак солі, накрити кришкою, зменшити вогонь (на 3 з 9). Готувати, не відкриваючи кришку протягом 23-25 хвилин. ⠀

4. В готову страву перед подачею можна додати шматок смачного вершкового масла, грам так, сяк – 15 👍 ⠀ Викласти красивою гіркою, подавати з салатом зі свіжих помідорів, огірків і зелені. ⠀ Готуйте із задоволенням!

Відео рецепт 👇