Булочка з ковбасою і сиром в духовці

Це повинні були бути булочки з вишнями, але домашні захотіли булки з начинкою для піци з сиром і варено-копченою ковбасою.
Ну, значить так тому і бути. Булочки вийшли м’які, пишні, смачні, повітряні. як зробити смачні Булочки з ковбасою і сиром в духовці рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

На 8 булочок

Тісто:
Борошно 360-400 р
Молоко-125 мл
Дріжджі пресовані-20 г (7 г сухих)
Цукор 50 г
Сіль 1/4 ч. л.
Олію вершкове 30 р
Масло рослинне 20 р
Яйце 1 шт+білок (1 жовток для змазування булочок)

Начинка: сир, шинка, ковбаса… по вашому смаку.

Булочка з ковбасою і сиром в духовці покроковий рецепт

1. У теплому молоці розчинити дріжджі , 1 ч. л. цукру, 70 г борошна( з загального кол-ва), розмішати, дати піднятися опарі до пінної шапочки. У мисці збити яйце, білок, цукор, додати сіль, дуже м’яке вершкове масло, розмішати. Додати підійшла опару, всипати просіяне борошно, замісити м’яке, еластичне тісто. Тісто округлити, покласти в миску, змащену рослинним маслом, затягнути плівкою, поставити в тепло на расстойку.

2. Підійшло тісто розділити на 8 рівних частин. Кожну частину округлити, потім надати заготовкам овальну форму. Накрити плівкою, дати відпочити 10 хвилин. Потім приступити до формування. Одночасно розкачати всі 8 частин тесту (щоб булочки підходили рівномірно),надаючи їм прямокутну форму.

3. Викласти начинку, защипнути, згорнути в рулет, шов защипнути. Таким чином вчинити з усіма заготовками. Потім кожен рулет ще раз злегка розкачати, трохи подовжуючи і вирівнюючи його, зробивши кінчики тонше. Згорнути не туго в равлика, шов повинен бути внизу заготовки,кінчик прибрати під низ.

4. Готові булочки викласти на деко, застелений папером для випічки, накрити плівкою, залишити підходити. Підійшли булочки змастити мастилом жовток+2 ч. л. води, дати мастилі підсохнути 5 хвилин. При бажанні посипати кунжутом. Випікати при t 180 гр близько 20 хвилин до зарум’янювання. Орієнтуйтеся на особливості своєї духовки.