Булочки равлик з корицею і какао з дріжджового тіста

Як смачно зробити Булочки равлик з корицею і какао з дріжджового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ароматна випічка для холодних вечорів не залишить вас і ваших близьких байдужими. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

тісто:
500-550 гр пшеничного борошна
50 гр цукор
5 гр дріжджі швидкодіючі
1 шт яйце
100 гр вершкове масло
250 мл молоко
щіпка солі
ваніль

начинка:
3 ст л какао несквік або 2 ст л какао порошок і 1 ст л цукру
1-2 год л кориця мелена
30 г вершкове масло

Булочки равлик з корицею і какао з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. У глибокій мисці змішати просіяне борошно 500 гр, цукор, дріжджі, ваніль і дрібку солі, перемішати. Вливаємо тепле молоко додаємо яйце, перемішати. Вливаємо розтоплене вершкове масло. Замішуємо тісто приблизно 10-12 хвилин. Якщо тісто рідкувате то підсипаємо ще борошно. Тісто має бути м’яким. Накрити кухонним рушником і залишити в теплому місці на 1-1,5 часа.
2. Тісто підійшло, збільшилася в 2 рази. Обминаємо тісто і розділити на 2 частини. Готуємо начинку. У мисці з’єднати какао з меленою корицею. Перемішати. Одну частину тіста розкачати в пласт 20 на 30 см, змащуємо розм’якшеним вершковим маслом, посипаємо начинку. Згорнути в рулет і нарізати на шайби товщиною 4 см.
3. І так проробляємо з рештою тестом. Викладаємо заготовки у форму, попередньо змащуємо маслом. Накрити кухонним рушником і залишити на 20 хвилин. Відправляю в розігріту духовку до 180 градусів в режимі верх низ, без конвекції. Випікати 25-30 хвилин. Приємного чаювання!