Булочки сконы з сиром і шпинатом на йогурті простий рецепт.
Інгредієнти
250 г борошна,
150 г питного йогурту без добавок,
50 г шпинату,
50 г сиру грюйер або пармезану,
50 г слив.масла,
1/2 ч. л. солі,
1 ч. л. цукру,
2 ч. л. розпушувача,
щіпка кайенского перцю.
Продукти з холодильника.
Булочки сконы з сиром і шпинатом на йогурті покроковий рецепт
1. Шпинат подрібнити в пюре. У комбайні насадкою ніж змішати всі сухі інгредієнти з маслом. Влити йогурт, пробити. Додати шпинат і сир, пробить.
2. Перекласти тісто в пакет, розрівняти в пласт товщиною 2 див. Прибрати пакет на годину холодильник або морозильник (до застигання, щоб було комфортно працювати з тістом)
3. Пакет розрізати тісто злегка присипати борошном. Кулінарним кільцем або склянкою невеликого діаметру вирізати сконы. Випікати при 180 гр. приблизно 20-25 мин.