Булочки з шинкою і сиром в духовці простий рецепт! Виходить нереально смачно 🔥 Я просто наполягаю, щоб ви їх приготували. Мені довелося їх піч два рази за день. Спочатку я спекла пів порції. Їх з’їли за п’ять хвилин діти . Довелося піч ввечері ще раз 😉 Рецепт пишу відразу на одну порцію. Зберігайте в закладки.
Інгредієнти
Для тісто:
✅борошно -500 гр
✅молоко -330 гр
✅цукор -40 гр
✅сіль-щіпка
✅масло вершкове -100 гр
✅жовтки-2 шт
✅дріжджі-7 гр
Для начинки:
✅шинок-300 г
✅сир моцарелла-200 г
Для змащування 1 жовток.
Булочки з шинкою і сиром в духовці покроковий рецепт
1. В тепле молоко приблизно 37 градусів, засипаємо дріжджі, цукор, сіль, жовтки і масло, перемішуємо. Всю цю масу перелити в ємність з борошном і замішуємо тісто. Ставимо тісто в тепле місце. Я закутую в плед. Приблизно на 1,5 год до підйому тесту в 2 раза.
2. Шинку нарізаємо дрібними кубиками. Сир натираємо на тертці. Тісто ділимо на 2 частини. Потім розкачуємо тісто товщиною приблизно 1 см, розподіляємо шинку і сир по всьому тесту. Загортаємо рулетом і нарізаємо. Виходить 14-15 шт.
3. Викладаємо на деко як показано на відео. Накриваємо плівкою, залишаємо ще на хвилин 20, щоб булочки піднялися. Потім змащуємо жовтком і відправляємо в духовку на 180 градусів до готовності. Приблизно 25-30 мин.
Відео рецепт 👇