Чебуреки пузырчатое з тестом на воді і горілки

Як зробити смачні Чебуреки пузырчатое з тестом на воді і горілці рецепт простий. Це ті самі чебуреки з мого дитинства, коли тісто готували з додаванням горілки, що б весь чебурек був покритий дрібними хрусткі бульбашками. Такий ефект я бачила тільки від тесту з горілочкою… 😅

Інгредієнти

Рецепт тіста на 5 штук (я робила 2 замісу і приготувала 10 штук)
Борошно 250 гр
Вода 100 гр
Олія рослинна 1 ст ложка
Горілка 1 ст ложка
Сіль 0.5 ч. ложки

Рецепт соковитого фаршу на 5 штук:
Фарш домашній 250 гр
Цибулю 125 гр
Сіль, перець
Газована вода 25 гр

Чебуреки пузырчатое з тестом на воді і горілці покроковий рецепт

1. Для полегшення життя хазяєчок я придумала супер спосіб робити заміс тіста за 1 хвилину частіше блендера з ножами! Якщо пробити всі інгредієнти за допомогою блендера, то вийде мокра крихта, яку досить зібрати в кулю і залишити тісто на 30-40 минут.
2. Далі ділимо тісто на 5 частин по 70-75 гр, робимо рівний кульки і знову залишаємо на хвилин 20-30, так вам буде простіше працювати, коли клейковина тесту остаточно розслабитися коржик вийде рівною і тонкої без мук, коли ти раскатываешь тісто, а воно назад…. знайоме? Давайте тесту ЗАВЖДИ відпочити перед раскаткой.
3. Фарш.
Всі інгредієнти змішати (цибулю перемолоти і додати мінеральної води. Справа в тому, що “содова”, так називаю газовану воду розщеплює волокна білка і м’ясо стає неймовірно ніжним і соковитим Як ліпити чебуреки думаю описувати не варто, єдине що я роблю ЗАВЖДИ – скачую краю коржі водою, що б краще зліпилися краї чебурека. Смажимо на вогні трохи вище середнього по 3-4 хвилини з кожного стороны.