Червона риба лосось зі шпинатом і в’яленими томатами рецепт простий на сковороді. смажена рибка з ніжним вершковим соусом, підходить абсолютно будь-який гарнір!
Інгредієнти
філе форелі/сьомги
*можна використовувати стейки
2 зубчики часнику
в’ялені томати
шпинат
200 мл вершків 10%
Червона риба лосось зі шпинатом і в’яленими томатами покроковий рецепт
1. До риби додаємо сіль і перець за смаком, я відразу прибирати луску і всі кісточки перед смаженням. Обсмажуємо рибу по 2-3 хвилини з кожного боку на добре розігрітій сковорідці на олії з під в’ялених томатов.
2. Знімаємо рибу з вогню і на цьому ж маслі обсмажуємо дрібно нарізаний часник і в’ялені томати протягом пари хвилин. Додаємо шпинат – перемішуємо і тушкуємо 2-3 минуты.
3. Додаємо в сковорідку теплі вершки, перемішуємо і тушкуємо все разом до загустіння. Повертаємо рибу в соус, перевертаємо кілька разів, так щоб соус був з усіх боків. Накриваємо кришкою і тримаємо під кришкою пару хвилин на повільному огне.
Відео рецепт 👇