Чізкейк «шоколад-малина-кокос-манго» простий рецепт. Так бомбезно смачно і по-весняному! Тисніть 💜
⠀
⠀
⠀
⠀
Інгредієнти
На форму 18-20 см!
⠀
Для основи:
Шоколадне печиво 220 гр
Масло вершкове 110 гр
⠀
Малиновий шар:
Сирний сир 170 гр
Пюре малини 100 гр
Цукрова пудра 65 гр
Желатин 220 бл 5 гр +25 гр води
Вершки 33% 70 гр
Кокосовий шар:
Вершки 33% 100 гр
Кокосове пюре 100 гр
Желатин 220 бл 6 гр +36 гр води
Сирний сир 150 гр
Цукрова пудра 50 гр
⠀
Манговий шар:
Пюре манго 140 гр
Цукрова пудра 35 гр
Желатин 220 бл 5 гр + 30 гр води
Чізкейк «шоколад-малина-кокос-манго» покроковий рецепт
1. Для основи:
Печиво (у мене експериментальне пісочне шаблі, яке потрібно було рятувати😃), розкришити блендером. З’єднати з розтопленим вершковим маслом, викласти борти і дно форми і охолодити!
Печиво (у мене експериментальне пісочне шаблі, яке потрібно було рятувати😃), розкришити блендером. З’єднати з розтопленим вершковим маслом, викласти борти і дно форми і охолодити!
2. Малиновий шар:
В гарячих вершках розпустити попередньо замочений желатин. Сирний сир кімнатної температури змішати пюре з малини і цукровою пудрою. Не припиняючи змішувати, додати вершки з желатином. Викласти у форму і охладить.
В гарячих вершках розпустити попередньо замочений желатин. Сирний сир кімнатної температури змішати пюре з малини і цукровою пудрою. Не припиняючи змішувати, додати вершки з желатином. Викласти у форму і охладить.
3. Кокосовий шар:
Сир збити з цукровою пудрою. Вершки і кокосове пюре нагріти. Розпустити попередньо замочений желатин. Охолодити до 45-50С. Акуратно об’єднати дві маси і викласти на перший шар. Охладить.
Сир збити з цукровою пудрою. Вершки і кокосове пюре нагріти. Розпустити попередньо замочений желатин. Охолодити до 45-50С. Акуратно об’єднати дві маси і викласти на перший шар. Охладить.
4. Манговий шар:
Пюре манго нагріти з цукровою пудрою і розпустити попередньо замочений желатин. Охолодити до 45-50С. Вилити останній шар і стабілізувати 5-6 годин в холодильнике.
Пюре манго нагріти з цукровою пудрою і розпустити попередньо замочений желатин. Охолодити до 45-50С. Вилити останній шар і стабілізувати 5-6 годин в холодильнике.
5. Текстура виходить просто нереальна, а поєднання смаків саме невероятное.
Відео рецепт 👇