Вишневий торт з крем-чізом

Як зробити дуже смачний домашній Вишневий торт з крем-чізом рецепт простий.

Інгредієнти

На форму 20 см

Крем-чіз на вершках для прошарку:
Вершковий сир-300 гр
Вершки -250 гр(не менш 33%)
Цукор -120 гр
Ванілін-8г

🍒Вишнева начинка:
Вишня-400 гр
Цукор-5 ст л
Кукурудзяний крохмаль-2 ч. л
Вода-4 ч. л

Крем-чіз на олії для вирівнювання:
Сливоч масло-150 гр(м’яке)
Цукрова пудра-100 гр
Вершковий сир-450 гр (холодний)

Вишневий торт з крем-чізом покроковий рецепт

1. Крем-чіз на вершках для прошарку:
Вершковий сир збити з цукром і ваніліном пару хвилин до однорідності, цукор може не розтанути нічого страшного, заливаємо вершки і збиваємо ще пару хвилин до твердих піків. Крем готовий 🥰

2. 🍒Вишнева начинка: Вишню з цукром відправити на вогонь до розчинення цукру. Воду змішати з крохмалем, влити в вишню і уварювати до густоти, остудить.

3. Крем-чіз на олії для вирівнювання:
(ви можете вирівняти таким же кремом що йде на прошарок, трохи збільшивши кількість інгредієнтів). Вершкове масло збити з пудрою до білого,додати злив сир і збити пару хвилин.Сир маскарпоне для цього крему не підходить. Довго збивати не можна, крем може відшаруватися‼️‼️