Чізкейк з вареним згущеним молоком з випічкою в духовці

Чізкейк з вареним згущеним молоком з випічкою в духовці простий рецепт. Що тут? Що тут? …тут щось неймовірне ✨️ Чізкейк з вареним згущеним молоком без основи 🔥 Обов’язково готуйте, просто гармата 💣💥 Дєлов мінімум – максимум задоволення 🤗 …за смаком щось середнє між класичним чізкейком і десертом крем-брюле👍

Інгредієнти

Сирний сир (вершковий типо “Філадельфія”) – 400 р.
ковбаса варена Згущене молоко – 200 р.
Яйця – 1 шт. + 2 жовтка
Вершки 33% – 200 р.
Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
Сіль

Ягоди для прикраси, але це не обов’язково, хоча вони додадуть додаткову кислинку і легкість👌

Чізкейк з вареним згущеним молоком з випічкою в духовці покроковий рецепт

1. Тут все гранично просто, але є невеликі нюансики ☝ всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури і ми нічого не збиваємо, все ручками 👐 (щоб не було пухирців повітря). ⠀ Викладаємо в миску сирний сир і згущене молоко, об’єднуємо між собою. Якщо будуть шматочки згущеного молока, не страшно, так навіть цікавіше. ⠀
2. Додаємо дрібку солі, крохмаль і акуратно перемішуємо силіконової лопаткою. ⠀ Потім додаємо яйце цілком і знову гарненько перемішуємо. ⠀ Потім жовтки і продовжуємо перемішувати далі. ⠀ Вливаємо трохи вершки і ще раз дуже ретельно перемішуємо всю масу до однорідності (щоб не було грудочок крохмалю). ⠀
3. Дно і стінки форми (Ø16-18 див.) простилаем пергаментним папером. ⠀ Виливаємо масу у форму і відправляємо в розігріту до 210°C духовку на 10 хвилин …і тут важливо, духовку не відкриваємо взагалі до готовності! Потім перемикаємо температуру на 110°C (а духовку не відкриваємо) і продовжуємо запікати ще годину. ⠀
4. Через годину відключаємо духовку і забуваємо про наш чізкейк в духовці ще на пару годинок (залишаємо його там) …а духовку ми так і не відкрили ☝ жодного разу …і далі теж не відкриваємо, як би не хотілося ☝
5. Але якщо відкриємо раніше часу, то можуть утворитися тріщини, тому знижуємо температуру поступово, тоді все буде чітко 👌 Тільки потім можна приоткыть дверцята і дати постояти ще трохи так.

6. А потім відправляємо наш чізкейк в холодильник мінімум на 3-4 години або на ніч, тут як піде 🙃 Прикрашаємо 🍓 і насолоджуємося 🤗