Вірменський торт сметанний Мікадо класичний

Як зробити Вірменський торт сметанний Мікадо класичний простий рецепт. На численні прохання, ловіть рецепт «Мікадо» ❤️

Інгредієнти

180г вершкового масла
4 яйця
100 г цукру
400 г сметани
1,5 ч. л. соди
3-4ст. борошна
3 ст. л какао

Для крему
200 мл вершки 33 %
100 г сирний сир
2-3 ст/л какао
Ванілін
Заварний крем-1 яєчний жовток, 150 г цукру
2 ст/л крохмалю
400 мл молока
100 р слив.олія

Вірменський торт сметанний Мікадо класичний покроковий рецепт

1. Яйця з цукром збивати, додавати сметана, масло розтопленого і добре перемішати до однорідності. Потім поступово просіваємо борошно, додаємо соду, какао і замішуємо м’яке тісто. Тісто розділимо 11-12 частин і розкачуємо дуже тонко.

2. Випікаємо при 180 градусів духовці. Коржі виходять сухі, потім, після крему стають м’які і Ніжні. Для крему: вершки збиваємо, додаємо сирний сир, збиваємо до загустение.

3. Потім поступово додаємо заварний крем, збиваємо до однорідності. В кінці додаємо какао і дуже смачний крем теж готовий 👌 Збираємо тортик, як показала на видео.

Відео рецепт 👇