Човники з баклажана з фаршем, помідорами, сиром і часником

Як зробити Човники з баклажана з фаршем, помідорами, сиром і часником рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 69.9/2.3/3.5/35.6

Баклажани – 2 середніх
Фарш яловичий – 150г
Цибуля – 1шт
Помідор -2 шт
Часник -2 зубчики
Сіль за смаком
Сир твердий – 120г
Масло рослинне для смаження

Човники з баклажана з фаршем, помідорами, сиром і часником покроковий рецепт

1. Баклажан розрізати навпіл і дістати м’якоть ложкою (вона ще стане в нагоді) Солимо, змащуємо їх маслом і відправляємо в духовку при 180С хвилин на 15-20 хв. РАДЖУ БАКЛАЖАНИ ДОБРЕ ПОСОЛИТИ, ІНАКШЕ БУДУТЬ НЕВДАЛИМИ‼️
2. Тим часом зробимо дуууже смачну начинку. На краплі олії обсмажуємо 5 хвилин цибулю, додаємо дрібно нарізану м’якоть баклажана, фарш і смажимо ще хвилин 7.
3. В кінці додаємо помідори, сіль і часник, тушкуємо 2-3 хвилини і начинка готова, викладаємо її в обсмажені баклажани, посипаємо сиром і відправляємо в духовку при 180-200С на хвилин 10 до підрум’янення 🧀 Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇