Десерт банановий пиріг на молоці

Як смачно зробити Десерт банановий пиріг на молоці простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Ніжний десерт, за смаком нагадує бананове суфле і крем-брюле. Легкий у приготуванні, без борошна.

Інгредієнти

Банани – 250 г (2 шт)
Молоко – 300 мл
Яйця – 3 шт
Цукор – 70 г

Десерт банановий пиріг на молоці покроковий рецепт

1. Цукор (70 г) розтоплюємо в сотейнику, поки він не стане карамельного кольору. Виливаємо на дно форми. Банани, молоко, цукор (70 м) і яйця подрібнюємо блендером, можна погружным.

2. Виливаємо масу через сито на карамель. Викладаємо у велику форму форму для випічки і накриваємо фольгою. У велику форму наливаємо гарячу воду до середини форми з бананової массой.

3. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 60 хвилин. Охолоджуємо і прибираємо в холодильник на пару годин. Проходимся ножем уздовж стінок і перевертаємо на тарілку. Банановий пиріг готовий!

Відео рецепт 👇