Самий суперечливий десерт – Шоколадний пудинг з варених яєць! Автор цього десерту Марія Еммеріх, і її твір не залишає байдужих. Одні його ненавидять, інші вважають порятунком. Як приготувати Десерт шоколадний пудинг з яєць у домашніх умовах рецепт простий. Згадала про нього, коли запитувала у вас в сториз, асоціюєте ви мене з яйцями (адже на сніданок останнім вчора завжди пашот, омлет і яєчня) або з шоколадом? І самим логічним після опитування, було приготувати шоколадний десерт з яєць)
Інгредієнти
2 зварених круто яйця
70 мл жирних (33-35%) тварин або кокосових вершків
12 г какао-порошку
Цукрозамінник
Горішки і велика сіль для прикраси і подачі
Десерт шоколадний пудинг з яєць у домашніх умовах покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти в чаші, подрібнити блендером, охолодити і подавати прикрасивши сіллю і орешками.
2. Нюанси:
– я не пробувала його з йогуртом, кефіром, кислим молоком та іншою кисломолочкой, не знаю, що вийде;
– з звичайними вершками мені він подобається набагато більше, ніж з кокосовими, яєчного смаку немає зовсім;
– гарячі яйця подрібнюються легше, маса з ними більш однорідна;
– десерт дуже важливо охолодити, або відразу готувати його з холодних яєць, з теплими яйцями він несъедобен.
– я не пробувала його з йогуртом, кефіром, кислим молоком та іншою кисломолочкой, не знаю, що вийде;
– з звичайними вершками мені він подобається набагато більше, ніж з кокосовими, яєчного смаку немає зовсім;
– гарячі яйця подрібнюються легше, маса з ними більш однорідна;
– десерт дуже важливо охолодити, або відразу готувати його з холодних яєць, з теплими яйцями він несъедобен.