За цим рецептом горішки виходять дуже смачні та хрусткі (не тверді!). І такими залишаються на наступні дні. А якщо ще зварити згущене молоко будинку, то буде 🤤. Як зробити Домашні горішки з вареним згущеним молоком і горіхами рецепт простий. А хто хоче м’яке печиво, то раджу змішати варену згущенку з вершковим маслом, приблизно на 1 банку згущеного молока 100 або 150г масла. Смак це не зіпсує, а горішки просочаться за пару годин. І також випікати їх слідують до блідо-золотистого кольору (не коричневого!)
Інгредієнти
Вершкове масло-200 гр
Яйце – 2 шт
Цукор-150 гр
Борошно – 450г
Розпушувач-10г
Варена згущене молоко-500г (банку і ще 120г)
Волоські горіхи-50 гр.
Домашні горішки з вареним згущеним молоком і горіхами покроковий рецепт
1. згущене молоко варимо заздалегідь. В банку. На вогні нижче середнього 2,5 год, так, щоб вода покривала банку весь період варіння. (Якщо будите змішувати з вершковим маслом, то краще варити 3год). Розтопити вершкове масло. Збити яйця і цукор до об’єднання інгредієнтів. Влити не гаряче вершкове масло і добре перемешайтесь так, щоб цукор растворился.
2. Розпушувач з’єднати з борошном і просіяти, додати до яичномасляной суміші і замісити тісто руками. Виходить еластичне тісто. Сформувати кульки з тіста і викласти їх у розігріту орешницу. Час випікання приблизно 3 хвилин. Але орієнтуйтеся по своїй орешнице.
3. Не бійтеся через хвилинку відкрити і подивитися на якій стадії готовність. Після першої партії ви вже будете знати точний час приготування. Якщо є нерівні краї, їх можна зрізати і перемішати з сгущенкой.
4. Кожну половинку наповнити вареним згущеним молоком і при бажанні додати шматочок волоського горіха. Я кладу менше 1/4 горішка. Приємного апетиту!