Сирний торт Наполеон

Як зробити Сирний торт Наполеон рецепт простий.

Інгредієнти

✅Необхідні інгредієнти
✅ Яйця 2шт
✅ Цукор 100гр
✅ Вершкове масло 100гр
✅ Сир 400гр
✅ Розпушувач 1ч.л.
✅Борошно 450гр

Для крему:
✅ Вершкове масло 200гр
✅ Згущене молоко 600гр
✅ Фрукти: малина, банан

Сирний торт Наполеон покроковий рецепт

1. Яйця+цукор+вершкове масло (кімнатної температури) + сир. Всі інгредієнти змішати лопаткою додати розпушувач і борошно з зліпити м’яке тісто. Готове тісто прибрати на 1 годину! Ділимо тісто на 8-9частей і з допомогою борошна робимо кульки і розкачуємо кожен кульку діаметром 24см. Кожен корж готуємо при температурі 170-180′ до рум’яного цвета.

2. На це піде приблизно 7-9минут. Краю коржів подрібнити за допомогою блендера для посипання. Крем ви готуєте на свій розсуд можна зробити масляний або заварний. У Мене масляний: в вершкове масло кімнатної температури додаємо згущене молоко і збиваємо з допомогою міксера!

3. В кожен корж рівномірно розподіляємо крем і фрукти. В кінці прикрашаємо подрібненими за допомогою блендера коржами і фруктами. Прибираємо в холодильник на 1 годину! Наша випічка готова. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇