Домашні курячі котлетки з яйцем і морквою простий рецепт. Котлетки, які завжди виручать і навіть, якщо дуже потрібно, ще й заміж вас видадуть 😁 біса добре виходять.
Інгредієнти
Приблизний КБЖУ на 100 грам 134/18/3/6
•400-500 грам курячого фаршу/курячої грудки/стегон
•1 яйце
•1 морква
•1 середня головка цибулі
•м’якоть хліба 2-3 шматочка
•50-70 грам молока
•сіль, перець
•10 грам вершкового масла
Домашні курячі котлетки з яйцем і морквою покроковий рецепт
1. Хліб заливаємо молоком і залишаємо його набухати. Дрібно нарізаємо цибулю, на середній тертці трьом моркву. На вершковому маслі обсмажуємо цибулю і моркву до м’якості. У фарш додаємо хліб з молоком, яйце, сіль, перець, обсмажені цибулю з морквою, все добре перемішати до однородности.
2. З фаршу мокрими руками формуємо котлетки, злегка приплюснем рукою і викладаємо на гарячу сковорідку. Обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки і перекладаємо їх у форму.
3. Выстеленную фольгою, потім накриваємо фольгою котлетки і відправляємо в розігріту духовку на 10-20 хвилин на 180 градусів. Природно, подаємо котлетки з пюрешкой і солоними огірочками 😁❤️ Соковиті, ароматні, ніжні і дуже смачні!
Відео рецепт 👇