Самі смачні сирні рогалики. Домашні рогалики з сирного тіста з начинкою і з цукром в духовці простий рецепт. Відверто кажучи я не дуже люблю різні печива на основі сиру, просто не моє за смаком. АЛЕ тільки не ці! Ці рогалики неймовірно смачні! Я ледве зупинилася щоб не з’їсти все🤤 Вони виходять хрусткі зверху, м’які всередині. В міру вологі, в міру солодкі. Загалом кайф.
Інгредієнти
На 1 деко:
🍚200 р. борошна +/- 15 р.
🥄1 ч. л. розпушувача
🧈120 г вершкового масла 82%
🥄10 г. цукру
🥄10 р. ванільного цукру
🧂щіпка солі
🍽200 р. сиру без крупинок
+цукор для посипання
Начинка
🍒Можна використовувати густий джем або повидло
🥐Можна робити без начинки
Домашні рогалики з сирного тіста з начинкою і з цукром покроковий рецепт
1. Масло нарізати кубиком, відправити на 1-2 години в морозилку. Борошно не додавайте все відразу. Почніть з 170 р. Кількість борошна яка знадобиться залежить від вологості сиру. Для начинки використовуйте густий джем, варення або повидло.
2. Борошно, розпушувач, сіль, крижане масло, ванільний цукор, цукор подрібнити в блендері в крихту. Додати сир, подрібнити ще раз. Якщо тісто вийшло занадто липке додайте ще борошна. Тісто має вийде дуже ніжним, м’яким, масляным.
3. Розділити тісто на дві частини, загорнути кожну в харчову плівку. Покласти в холодильник на 1-2 години. Стіл припылить борошном. Розкачати діаметром 28-32 см. товщиною ~2 мм. Розділити на 16 частей.
4. Хвостик трохи підкотити. Покласти начинку, згорнути. Обваляти в цукрі. Якщо робите рогалики без начинки. Так само розкачати, посипати цукром, качалкою вдавити цукор. Розрізати на 16 частин, згорнути. Випікати при 180С ~20-22 хв до золотого цвета.