Домашні сирники із сиру як в ресторані

З сирники із сиру як в ресторані простий рецепт 🤤 високі, щільні, з насиченим сирним смаком… Щоб приготувати саме такі сирники, необхідно знати кілька СЕКРЕТІВ😏 і зараз я вам про них розповім😉
СЕКРЕТИ:
– добре відіжміть сир від зайвої вологи.
– пробийте сир заглибним блендером, а ще краще ПРОТРІТЬ ЧЕРЕЗ СИТО.
– на 500 г сиру припадає 1 яйце! Не більше!

Інгредієнти

▫️сир (не менше 5%) – 450 р
▫️цукор – 4 ст. л.
▫️яйце – 1 шт.
▫️рідкий екстракт ванілі – 1 ч. л.
▫️крупа манна – 40 р
▫️борошно (для присипки) – 2 ст. л.

Домашні сирники із сиру як в ресторані покроковий рецепт

1. Викладіть сир на сито і перетріть або пробийте подгрудным блендером. Покладіть сир в глибоку ємність, додайте яйце, цукор і манку. Перемішайте.
2. Стільницю присипте борошном, викладіть на борошно сирну масу і сформуйте ковбаску діаметром 4-6 див. Наріжте отриману ковбаску на 9-10 шайбочок і сформуйте сырники.
3. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю вершкового масла і обсмажте сирники на середньому вогні по 1-2 хвилини з кожного боку до утворення гарної скоринки АБО приготуйте духовке.

Відео рецепт 👇