Домашній бавовняний чізкейк японський в духовці

Принесла рецепт японського чізкейку, який виходить у всіх, впевнена, просто робіть усе так, як я роблю на відео ☺️👌😍 Домашній бавовняний чізкейк японський в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Сир вершковий або сирний— 200г
Кукурудзяний крохмаль — 3 ст/л
Борошно — 100 р
Молока-150 мл
Слив.масло-80 г
Ванілін
6 яйця
Цукор—110 г(можна більше, якщо любите солодко)

Домашній бавовняний чізкейк японський в духовці покроковий рецепт

1. У сотейник налийте молока додайте вершковий сир, масло і Поставте посуд на водяну баню і, безперервно помішуючи, довести до однорідності. Сир при нагріванні стане рідкуватим вже через 3-5 хвилин. У цей момент необхідно зняти сотейник з бані і дати постояти. Далі жовтки відділяємо з белка.

2. На жовтки додаємо половину цукор і збиваємо до білого. Потім додаємо остигнула вершкова маса, крохмаль і борошно, все добре перемішати до однорідності. Яєчні білки збийте з дрібкою солі в густу піну. Підсипаючи цукор, збити до м’яких пиков.

3. Білки слід додати до яєчно-сирною масою і переміщати до однорідності. Маса повинна вийти повітряна з маленькими бульбашками. Візьміть форму, застеліть її пергаментом і вилийте тесто.

4. Потім потрібно взяти форму побільше, налити в неї окріп і поставити в неї форму з тестом. Поставити отриману конструкцію в духовку, нагріту до 180 градусів. Через лічені хвилини чізкейк буде готовий 👌.

Відео рецепт 👇