Домашній брауні класичний з шоколадом

Тиждень треба починати як? Правильно, смачно…а значить, саме час гарненько заправитися щось мега шоколадним, залити зверху це справа чашкою ароматної кави і сміливо зробити крок вперед… Сказала я, лежачи під теплою ковдрою і скоєно не бажаючи з-під нього вилазити))) Як зробити Домашній брауні класичний з шоколадом рецепт простий в духовці. Ось вже не знаю духовка нова творить чудеса, або ж все-таки мій досвід позначається, але в цей раз Брауні вийшов просто відмінний.
З тонкою хрумкою скоринкою зовні, всередині вологий, насичений шоколадний і просто тане в роті. Ось, здавалося б, простий на перший погляд десерт, а виходить далеко не завжди ідеальним. Як і скрізь є свої нюанси. •Використовуйте хороший шоколад і якісне алкализованное какао, воно набагато темніше і має більш насичений смак. •Вершкове масло повинне бути з вмістом жиру не менше 82%, ніяких маргаринів. •Ну і звичайно не пересушуйте брауні!!! Дотримуйтесь температурний режим.

Інгредієнти

БРАУНІ
✔️вершкове масло 82,5% – 120г
✔️шоколад гіркий – 120г
✔️цукор – 130г
✔️яйця С1 – 2 шт.
✔️борошно – 60г
✔️алкалізованний какао порошок – 20г
✔️сіль – щіпка
✔️розпушувач – 3г

Домашній брауні класичний з шоколадом покроковий рецепт

1. Шоколад (якщо він не в колетах)поламати на шматочки, масло вершкове нарізати кубиками, скласти в миску і розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі імпульсами за 10 с, періодично перемішуючи. Яйця збити з цукром, додати злегка охолоджену шоколадну масу, ще раз взбить.
2. Всі сухі інгредієнти з’єднати і просіяти до рідких і акуратно перемішати лопаткою до однорідності. Форму 20*20 см застелити пергаментом, викласти в неї тісто і розрівняти. Випікати в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці близько 35 минут.
3. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою, зверху брауні повинна утворитися скоринка, а всередині він повинен залишитися злегка вологим, але не сирим. Готовий брауні вийняти з форми, дати злегка охолонути і нарізати на квадраты.