Домашній бургер з куркою

Зараз я буду відкривати секретний секрет: щоб котлетки (і це не тільки про бургер) були м’які і соковиті в них потрібно додати…. хороше м’ясо! Ще знадобляться спеції… Як зробити Домашній бургер з куркою рецепт простий. Я ще люблю додати цибулину і часник… Не батон! не яйце! розумієте?! Та ні, котлетки не розваляться! Вони будуть соковиті! (природно не варто тримати їх на сковороді 3 дні!!! Якщо ви їх будете сушити до втрати пульсу – то їх не врятує навіть 3 батона)… Шок?! А ви спробуйте 😍

Інгредієнти

Для 2 бургерів мені знадобилося
2 булочки для бургерів
1 помідор
1 невеликий огірок
2 ст. л. соусу (на ваш вибір)
2 слайсу сиру
зелень

Для 2 котлет
250 гр м’якоті курячого стегна(це приблизно 2шт)
2 ст. л. йогурту без наповнювача
1\4 чл копченої паприки
чорний перець мелений за смаком
сіль щіпка
60 гр цибулі
1 зубчик часнику

Домашній бургер з куркою покроковий рецепт

1. Розрізати стегно на кубики по 2 сантиметра.
2. Скласти м’ясо, цибулю, йогурт, часник в чопер, змолоти у фарш і сформувати 2 котлетки, дати їм постояти 15 хвилин і обсмажити по 5 хвилин з кожної стороны.
3. Зібрати бургер – булочка, соус, зелень, котлета, огірок, помідор, сир, булочка і збираємо всі зубочисткой.