Баклажани зі смаком грибів смажені на сковороді

Баклажани зі смаком грибів смажені на сковороді простий рецепт. Ці баклажани по смаку нагадують смажені гриби.

Інгредієнти

Баклажани 3 шт
Яйце 2 шт
Лук 1-2 шт
Часник 2-3 зубчики
Сіль, перець за смаком
Зелень у мене петрушка
Олія для смаження

Баклажани зі смаком грибів смажені на сковороді покроковий рецепт

1. Баклажани очистити від шкірки і нарізати кубиками. Яйця збити у глибокій мисці і викласти до наших баклажанів. Добре перемішати і залишити на пів годинки. Не солити‼️
2. Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити на рослинному маслі і карамелізувати з додаванням щіпки цукру. Зелень дрібно нарізати, часник дрібно порубати, перемішати з зеленью.
3. Обсмажити баклажани на середньому вогні до золотистої скоринки і готовности.
4. Перекладаємо готові баклажани в миску, додаємо карамелізований цибулю, часник із зеленню і тільки зараз солимо, перчимо і акуратно перемішуємо. Все!!!