Домашній хліб із скоринкою в духовці

Як смачно зробити Домашній хліб із скоринкою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вода 300 мл
Цукор 20 г
Дріжджі 10 г
Борошно 100 г
Залиште на 20 хвилин
Білок 1 шт
Масло рослинне 40 мл
Борошно 450 г
Сіль 6 р

Для рум’яної скоринки:
1 жовток + 1 столова ложка води.

Домашній хліб із скоринкою в духовці покроковий рецепт

1. У мисці змішати воду, цукор, дріжджі. Додати 100 г борошна. Перемішати і залишити на 10 хвилин. 🔹Додати білок, олія. Перемішати. Додати борошно і сіль. 🔹Замісіть тесто.

2. Миску змастити рослинним масло, викласти тісто. Накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину. 🔹Обім’яти тісто, накрити рушником і залишити на 10 хвилин. 🔹Розкачати тісто в круг.
3. Розділити на 8 рівних частин. Зробити візерунок. Накрити рушником і залишити на 15 хвилин. 🔹Змішати жовток і воду, змастити тісто. Посипати кунжутом. 🔹Випікати при 180°С (356°F) 25-30 хвилин. Час і температуру регулюйте виходячи з вашої духовки.

4. Подивіться, яка краса вийшла 🔹Приємного апетиту! 🔹До зустрічі в нових рецептах.

Відео рецепт 👇