Домашня італійська піца маргарита в духовці

Вирішила що в блозі потрібно різноманітність 😊 Ну хто відмовиться від ароматної піци з хрусткою скоринкою. Рецепт на 3 маленькі піци. Готуємо Домашню італійську піцу маргарита в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

– борошно 350 гр.,
– вода 170 мл,
– оливкова олія 12 мл,
– сіль 1 ч. ложка,
– цукор 1,5 ч. ложки,
– дріжджі 5 гр.
+
Томатний соус 200 мл,
Моцарела 200 гр.,
Базилік свіжий або сушений

Домашня італійська піца маргарита в духовці покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти для тіста кладемо у велику ємність і замішуємо м’яке однорідне тісто. Залишаємо на 2 години. Я беру готовий соус, але можна зварити самостоятельно.
2. Ділимо тісто на 3 рівні частини і розтягуємо руками до плоского кола, формуючи бортики.
3. Розподіляємо соус, зверху розкладаємо сир і відправляємо в духовку при 250 °С на 15-20 хв. Дістаємо, посипаємо базиліком, за бажанням можна додати часникову масло.