Як приготувати Домашню шоколадну пасту з молока та шоколаду рецепт простий. Найпростіший рецепт, але це реально БОМБА! Можна їсти як окремий десертик або намазати на тости/ хлібці. Калорійність в 2,5 РАЗИ НИЖЧЕ, ніж у нутелла, а за смаком набагато краще і не така жирна.
Інгредієнти
КБЖУ: 235/ 7,2/ 14,8/ 18,1
⠀
* шоколад без цукру – 150 г
* молоко 0,1% – 200 р
Шоколад без цукру можна знайти в звичайних магазинах. Я беру молочний шоколад Перемога або замовляю, наприклад, у Chikalab.
Домашня шоколадна паста з молока та шоколаду покроковий рецепт
1. Шоколад ламаємо і заливаємо гарячим молоком.
2. Чекаємо пару хвилин і перемішуємо занурювальним блендером.
3. Розливаємо по креманкам і прибираємо в холодильник ~ на 4 години (краще на ніч).
Відео рецепт 👇