Домашнє печиво гата з цукром

Як зробити Домашнє печиво гата з цукром рецепт простий. Дівчатка мої, ось найсмачніша Гата, який так багато просили ❤️, ловіть рецепт і поставте ❤️.

Інгредієнти

200г злив.масло
200г мацун(мацоні. Можна сметана 20-25%)
1 г/л цукру
1 ч/л розпушувача
0,5 год/л соди
350-420 г борошна(приблизно, визначитеся по консистенції тесту)
Ванілін
2 яєчних жовтків
Сіль

Начинка
150 г цукор
100 р слив.масло
120 г борошна
Ванілін

Домашнє печиво гата з цукром покроковий рецепт

1. Дуже холодне злив. масло натерти з борошном і перетерти в крихту. У мацун додати розпушувач, соду і жовтки, цукор, сіль і ванілін, добре перемішати і нанести на борошняну масу і замішувати руками.

2. Довго не треба замісити. Покласти у пакет і відправити в холодильник на 30-40 хвилин. Для начинки: всі зазначені інгредієнти змішати і перетерти в крошку.

3. Потім тісто дуже тонко розкачати, змастити білком, викладаємо начинку і розподіляємо по всьому тесту. Звертаємо рулетик і розрізів, як показала на відео. Змащуємо яйцем і відправляємо в духовку при 190-200 градусів . Це дуже вкусно.

Відео рецепт 👇