Домашнє сорбет морозиво з полуниці і дині

Як зробити смачне домашнє сорбет морозиво з полуниці і дині рецепт простий. Десять років працюючи в офісі, я займалася цифрами. З захватом будувала звіти в ексель, з головою поринала в SAP і 1С. ⠀ Системність і чіткість приводили мене в захват. Змушували швидше битися серце. Як розумієте, творчості у житті було рівно нуль. ⠀ Ці програми стали для мене продовженням логічності, а цифри швидко говорили, де проблеми. ⠀
Розписаний життєвий план на найближчу п’ятирічку, готувалася вступати на MBA. А потім абсолютно банальна річ. Вийшла заміж і народила дитину, потім іншого. ⠀ Всі завіса. Тут можна було б поставити крапку. Але немає. Сталося неймовірне для мене подія. ⠀ В моє життя увірвалася фотографія. Запахло творчістю, пиріжками та кексами-печеньками. По своєму досвіду можу сказати, що творчості є місце навіть у логічному, системному мозку. ⠀
Бувають складні зйомки і ситуації. Але в такі моменти на допомогу приходить якраз моя структурованість. Якщо мрієте, щоб у житті було більше творчості, але їм поки не пахне, можливо, потрібно просто змінити напрямок вітру )). ⠀ Поділіться, були у вас ситуації, які повністю міняли ваше життя? ⠀ І в завершенні простий, але при цьому бомбічний рецепт сорбету. Всього два основних інгредієнта. Солодка диня і полуниця. ⠀
Виходить дуже легкий, свіжий, ароматний десерт. Дуже рекомендую спробувати. Будете приємно здивовані ніжним смаком. І диня тут звучить чудово. Надає насичену структуру. І не так банальна, як звичний всім банан. ⠀ Тільки не кладіть сорбет в звичайну кухоль! Інакше все зіпсуєте. Неодмінно візьміть красивий келих. Сядьте на терасі з видом на лазурний берег, ну або хоча б вийдіть на балкон 😆.

Інгредієнти

солодка диня – 300 г
полуниця – 250 г
лимонний сік – 3-4 ст л
мед – 1-2 ст л (за смаком та бажанням, якщо диня не дуже солодка)

Домашнє сорбет морозиво з полуниці і дині покроковий рецепт

1. Наріжте диню шматочками, викладіть з полуницею на піднос і відправте в морозилку на час-полтора.
2. Покладіть підморожені ягоди і диню в чашу блендера, додайте лимонний сік, мед якщо потрібно і збийте до пюреподібного массы.

3. Перекладіть у форму для заморозки. У мене прямокутна для випічки кексу. Приберіть в морозилку до повного застывания.