Це найбільш ніжні булочки з манкою, які я коли-небудь пробувала? А ви любите випічку з манкою? Як зробити Дріжджові булочки з манкою і заварним кремом рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
2 шт яйця
50 г йогурт або кефір
100 г цукор
20 г дріжджі
Щіпка солі
140 мл гаряче молоко
50 г манка
450 г борошно
60 г вершкове масло
Заварний крем:
100 мл молоко
1 ст л цукор
1 ст л борошно
180° 20 хвилин
Дріжджові булочки з манкою і заварним кремом покроковий рецепт
1. Змішуємо яйця, цукор, йогурт або кефір, манку, перемішуємо і вливаємо гаряче молоко, залишаємо на 15 хвилин. Далі додаємо дріжджі, масло і муку.
2. Тісто ставимо в тепле місце на 2 години. Формуємо булочки і ставимо їх на расстойку на 20 хвилин. Варимо крем: змішуємо цукор, борошно, білок (жовток на мастило) і молоко, можна додати ванільний цукор і Варимо до загустіння, даємо остыть.
3. Далі змащуємо булочки і наносимо крем у вигляді спіралі. Випікаємо 20 хв при 180°.