Дуже шоколадні печиво Три Шоколаду

Як зробити Дуже шоколадні печиво Три Шоколаду рецепт в духовці.

Інгредієнти

Шоколад чорний від 60% 240г
Шоколад білий 60г
Шоколад молочний 60г
Цукор 180г
Ванільний цукор-10г
Розпушувач Зг
Борошно 90г
Масло вершкове від 73% 50г
Яйця 100 г 2 штуки

Дуже шоколадні печиво Три Шоколаду покроковий рецепт

1. Яйця збити міксером з цукром і ванільним цукром до збільшення в об’ємі в 3 рази. Чорний шоколад розтопити з маслом і акуратно в 2 прийоми ввести збиті яйця. Нарізаний на невеликі шматочки білий і молочний шоколад вмішуємо в тісто перед борошном. Акуратно вмішати просіяне борошно з разрыхлителем.
2. Накрити плівкою в контакт і відправити в холодильник на 1,5 години. Після стабілізації дістати з холодильника і скачати кульки вагою 75г.
3. Викласти на деко застеклений пергаментом і випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180′ 13 хвилин Дістати з духовки (печиво буде дуже м’яке, це нормально!) повністю остудити, тільки потім зняти з пергамента.