Двоярусні манти з яловичим фаршем і картоплею

Як смачно зробити Двоярусні манти з яловичим фаршем і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту:
* борошно 750 р
* вода 350 мл
* сіль

Для начинки:
* яловичий фарш 1100 р
* цибуля-2-3 шт.
* картопля 2 шт
* сіль, перець

Двоярусні манти з яловичим фаршем і картоплею покроковий рецепт

1. До борошна додаємо сіль, вливаємо теплу воду і замішуємо тісто. Тісто має трохи відпочити і через 10 хвилин замішуємо його ще раз. До фаршу додаємо дрібно нарізану картоплю, нарізану цибулю, сіль, перець і перемешиваем.

2. Тісто розповідаємо тонко, вирізаємо кола зручним для вас способом. На половині кіл вирізаємо центр, зверху накриваємо і защипуємо краю. Потім викладаємо м’ясну начинку і збираємо як на видео.

3. Кожну секцію пароварки змащуємо олією, щоб манти не прилипли. І акуратно викладаємо на невеликій відстані один від одного. Варити приблизно 30 хвилин. Час залежить від розміру мант і товщини теста.

4. Подаємо манти зі сметаною, томатом, часником, майонезом. По вашому смаку 😋 Приємного апетиту 😘

Відео рецепт 👇