Фаршировані баклажани куркою і сиром в духовці

Як зробити фаршировані баклажани куркою, сиром, перцем і помідорами в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

— Баклажани – у мене 5 шт.
— Куряча грудка – 300 гр.
— Сир(сулугуні )- 100 гр.
— Помідори – 1-2 шт.
— Перець ( болгарський, зелений )- 1 шт.
— Приправи: (сіль, червоний перець мелений чорний перець мелений, часник сушений, кмин, мелений чаман і соняшникова олія для обсмажування).
— Свіжа петрушка-1 пучок.
— Томатна паста-1 ст. л.

Фаршировані баклажани куркою і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Баклажани очищаємо шарами, обсмажуємо з усіх боків і солимо, даємо охолонути. Дрібно нарізаємо курячу грудку, і смажимо на соняшниковій олії, потім додаємо приправи і розмішуємо, дрібно нарізаємо перець і помідори і додаємо до мясу.

2. Далі тушкуємо м’ясо з овочами ще 10 хвилин, додаємо томатну пасту змішану з водою і в кінці додаємо петрушку.

3. Робимо надріз на баклажанах з допомогою виделки і ножа (як на відео), всередину кладемо готовий фарш і посипаємо тертим сиром. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 180° на 15-20 минут.

Відео рецепт 👇