Свиняча рулька варена в каструлі з морквою

ВСІ ПИТАЛИ МЕНЕ ПРО ЦЕ РЕЦЕПТІ СВИНЯЧИЙ РУЛЬКИ. Свиняча рулька варена в каструлі з морквою простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Рулька свиняча 1200 р.
Морква – 2 шт.
Сіль 1 ст. л.
Чорний мелений перець – 0,5 ч.
часник Сушений – 1 ч.
Суха аджика – 1 ч.

Свиняча рулька варена в каструлі з морквою покроковий рецепт

1. Свинячу рульку добре промити, залити холодною водою і залишити на 1 годину (можна менше). Зняти акуратно шкіру, не пошкодивши її. Відокремити м’ясо від кісток і нарізати на шматочки. У мисці змішати сіль, чорний перець, часник сушений, суху аджику.

2. Посипати м’ясо спеціями (спеції витрачати не всі, залишити для шкіри і моркви) і добре натерти. Змастити шкіру спеціями зі всіх сторін. Розрізати рукав для запікання, покласти зверху шкіру. Викласти частину м’ясо, зверху моркву, далі залишився мясо.

3. Загорнути рульку в рукав для запікання в 2 шари ( використати 2 відрізка). Обв’язати ниткою. Покласти в каструлю. Залити водою, зверху накрити тарілкою. Варити під кришкою 2 години на середньому огне.

4. Після приготування дати рульки трохи охолонути (остигати може в каструлі). Перекласти у відповідну форму під прес. Поставити в холодильник до застигання (6-10 годин).

5. Ароматна і смачна закуска готова. Спасибі за ваш час! Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇