Фісташкове печиво з тріщинами з фісташкової пасти

Як зробити Фісташкове печиво з тріщинами з фісташкової пасти рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Яйця-2 шт.
Фісташкова паста-90 р
Цукор-150 г
Злив масло-120 г
Розпушувач-2 ч. л
Ванільний цукор-1 ч. л
Борошно-390 г

Фісташкове печиво з тріщинами з фісташкової пасти покроковий рецепт

1. З’єднати в чаші міксера м’яке злив масло, фісташкову пасту і цукор. Збити до однорідної світлої маси, кілька хвилин. Далі, поступово додаємо збиті яйця, і теж доводимо до однорідної маси. Просіяти всі сухі інгредієнти. Замісити тісто. До кінці додати сушену журавлину і объединить.

2. Тісто виходить щільне і зовсім не липне до рук. Скачайте з нього кульки і відправте в морозилку на ніч. Саме тому вони не розійдуться в духовці потім. Зверху хрустка скоринка, а всередині щільне і м’яке.. У мене вийшли 12 штук ,вагою 80 г( 11 з них по 80 г, а дванадцятий 87 г)

3. На ранок дістаємо з морозилки перекладаємо на деко і в такому замороженому вигляді відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо в розігрітій до 180*С духовці приблизно 35-40 хв, або до злегка золотистого цвета.

4. Я випікала рівно 35 хв. Зверху посипала чаєм Матчу, це звичайно не обов’язково ☺️ Вдалою випічки ❤️

Відео рецепт 👇