Як приготувати форель на грилі в апельсиновому маринаді і соусі рецепт. Відразу скажу, що можна використовувати і білу рибку – пеленгас, товстолоб, судак. Експериментуйте!
Інгредієнти
– 2 стейка форелі
– брокколі
Для маринаду:
– сік половини апельсина
– 1 ст. л. оливкової олії
– 1 ч. л. меду
– 1/2 ч. л. сухого імбиру
– сіль, перець
Для соусу:
– 4 варених жовтки
– 1 ч. л французької гірчиці
– 1 ст. л. лимонного соку
– пучок зелені – у мене кріп і шпинат (добре додати м’яту👌)
– 2 ст. л. йогурту/сметани
– сіль, перець
Форель на грилі в апельсиновому маринаді і соусі покроковий рецепт
1. Змішати інгредієнти для маринаду, залити стейки і залишити на 30-60 минут.
2. Промокнути паперовими рушниками, обсмажити на грилі 5-6 хвилин. Броколі відварити 4 минуты.
3. Щоб колір залишився яскраво зеленим, перекласти капусту в крижану воду, потім відкинути на друшляк. Для соусу збиваємо все блендере.
Відео рецепт 👇