Французький торт Мільфей з листкового тіста з вершками і ягодами простий рецепт. Це ідеальний літній десерт. Ніжний, дуже смачний, що поєднує приємну хрусткість і вершковий крем. До того ж, готується не складно! ☝️З французького “Мільфей” перекладається як «тисяча пелюсток». Складається тістечко з прісного листкового тіста, крему і сезонних ягід.
Інгредієнти
Листкове тісто – 400г
Цукор – 100 г
Вершки 33 % – 200мл
Цукрова пудра – 50г
Ягоди – 200г
Ваніль
Французький торт Мільфей з листкового тіста з вершками покроковий рецепт
1. Викласти тісто на застелене пергаментом деко, розрізати на прямокутники 10*5 см Випікати при 200° 15 хв, до золотистого кольору. Збити вершки з цукром і ванилью.
2. Зібрати тістечка: на шар тіста відсадити крем. Повторити всі действия.
3. Зверху викласти ягоди, посипати цукровою пудрою. Мільфей складається з 3х шарів тіста, 3х шарів збитих вершків і ягод.