Фруктовий боул з бананами і лохиною

Як зробити фруктовий боул з бананами і лохиною рецепт простий. Дуже часто отримую від вас питання – куди можна використовувати арахісову пасту? Ну, крім того, що її можна просто намазати на тост або хлібець, ще можна приготувати масу смачних страв. Отже боул. Головна “фішка” страви — щоб за один прийом їжі людина отримала максимальну порцію вітамінів, мінералів і мікроелементів. Таке блюдо ідеально підійде для сніданку.

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію:
680.0/38.2/31.9/58.9

Банан – 1 шт
Арахісова паста – 40 р
Молоко – 60 мл
Лохина – 50 г
Насіння чіа – 15 р
Гранола – 50 г

Фруктовий боул з бананами і лохиною покроковий рецепт

1. Заздалегідь банан нарізати на невеликими кружечками і відправити в морозилку на ніч. Вранці дістати, закласти в блендер, залити молоком, додати арахісову пасту і підсолоджувач. Збити до однорідної маси. Влити в глибоку чашку. Прикрасити тим, що є під рукой.
2. У мене гранола зі смаком малини і чорниці, свіжі ягоди лохини і насіння чіа. Подати і є повільно і усвідомлено, приділяючи увагу кожному продукту.
3. Перемішувати не рекомендується, тому що окремо продукти, по-перше, краще засвоюються, а по-друге, зберігають свій початковий склад і смак, не реагуючи на сусідні составляющие.