Дуже легкий у приготуванні, низькокалорійний і смачний десерт за 10 хвилин.⠀ Ви повинні обов’язково його спробувати! Зберігайте рецепт, діліться з друзями і готуйте з задоволенням.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр:⠀До-49.4/Б-4.1/Ж-1.0/У-6.1⠀
Питний йогурт – 500 мл⠀
Желатин – 12 г⠀
Молоко 1.5% – 140 мл⠀
Підсолоджувач – за смаком⠀
Груша – 200 г⠀
Зливу – 200 г⠀
Персик – 200 г
Фруктовий десерт з йогурту, молока, вершків та желатину покроковий рецепт
1. Желатин залити молоком, залишити розбухати. У влити йогурт підсолоджувач, перемішати.⠀ ⠀Набряклий желатин поставити на слабкий вогонь, довести до повного розчинення. Не кип’ятити!⠀ ⠀
2. Тонкою цівкою влити в йогурт, перемішати. Закласти нарізані фрукти.⠀ ⠀
3. Всю масу перекласти у відповідну форму і відправити в холодильник на 3 години або на ніч.⠀