Фруктовий десерт з йогурту, молока, вершків та желатину

Дуже легкий у приготуванні, низькокалорійний і смачний десерт за 10 хвилин.⁣⁣⠀ Ви повинні обов’язково його спробувати! Зберігайте рецепт, діліться з друзями і готуйте з задоволенням.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр:⁣⁣⠀До-49.4/Б-4.1/Ж-1.0/У-6.1⁣⁣⠀

Питний йогурт – 500 мл⁣⁣⠀
Желатин – 12 г⁣⁣⠀
Молоко 1.5% – 140 мл⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀
Груша – 200 г⁣⁣⠀
Зливу – 200 г⁣⁣⠀
Персик – 200 г

Фруктовий десерт з йогурту, молока, вершків та желатину покроковий рецепт

1. Желатин залити молоком, залишити розбухати. У влити йогурт підсолоджувач, перемішати.⁣⁣⠀ ⠀Набряклий желатин поставити на слабкий вогонь, довести до повного розчинення. Не кип’ятити!⁣⁣⠀ ⠀

2. Тонкою цівкою влити в йогурт, перемішати. Закласти нарізані фрукти.⁣⁣⠀ ⠀

3. Всю масу перекласти у відповідну форму і відправити в холодильник на 3 години або на ніч.⁣⁣⠀